Per Nando

23/12/2020

PREVISIÓ METEOPOBLE,DEMÀ CANVIS.❄❄❄❄❄?????????

Meteo

Destacats

EL NADAL ES PRESENTA FRED.

Bon dia, a res d’entrar al Nadal hui es presenta un dia idèntic com el d’ahir, però a partir de demà venen els canvis.

DEMÀ

Demà començarem a notar alguns canvis amb més nuvolositat a la mitat nord i on es podrien produir els primers ruixats, les temperatures al nord començaran a baixar sobretot duran la nit quan començarà a entrar l’aire fred.

DIA DE NADAL.

Divendres la baixada dels termòmetres es generalitzara, tindrem un dia fred i on difícilment les màximes superaran els 12 °C de màxima a cap observatori. Tindrem nuvolositat al sud que podrà deixar algun ruixat, coses molt poc importants. El vent bufarà amb ràfegues fortes de mestral al nord de Castelló.

DISSABTE

Dia prou assolellat en general, però encara podem tindre nuvolositat residual al sud i no descartant alguna gota, les temperatures encara podran baixar un poc.

DIUMENGE

El diumenge el vent anirà agafant força durant el dia, un vent entre ponent i sud-oest que podrà bufar fort a tot el territori i deixar ràfegues de fins a 90 km/h, serà un dia fred i a la vesprada anirà cobrint-se de núvols amb l’acostament d’un front per l’oest.

DILLUNS

Continuarà bufant el vent fort de ponent, a més el pas d’un front deixarà ruixats arreu del territori Valencià, seran pluges molt dèbils I que a les serres de l’interior de Castelló podran ser en forma de neu. Les temperatures es mantindran fredes, però podran pujar algun grau a la costa.

TENDÈNCIA LLARG TERMINI

La tendència a llarg termini és a continuar el fred però de moment sense cap perspectiva de pluges i nevades importants al nostre territori.

Seguim esperant,fins la nit?

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando