Per Nando

22/12/2020

SETMANA AMB CANVIS❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

EL FRED ACABARÀ PER AFECTAR TOT EL TERRITORI

Font Avamet

Bon dia, aspecte del cel sense núvols segons el satèl·lit i temperatures fredes a tot l’interior i fresquetes a la resta de zones segons les nombroses estacions d’Avamet.

PREVISIÓ MAPES SIMBOLS PROXIMS DIES

Fins al dijous no anem a patir canvis massa significatius en l’oratge, predominara el sol i les temperatures no variaran massa.

CANVIS DIVENDRES I DISSABTE

Divendres tindrem un dia prou nuvolós sobretot de vesprada al sud on bufarà una mica de gregal I on podria caure alguna gota sobretot quant més al litoral. Les temperatures baixaran de manera important de nord a sud del territori, el vent de mestral podrà bufar amb ràfegues de fins 90 km/h al nord de Castelló.

Dissabte encara baixaran més els termòmetres, les màximes difícilment superaran els 12 °C al litoral i estaran per davall dels 10 °C a tot l’interior. Una mica de vent de gregal continuarà acumulant núvols al sud que podrà deixar algunes precipitacions no massa importants.

A PARTIT DE DIUMENGE ES SUMA EL VENT AMB EL FRED ❄❄❄❄❄?????????????????

A partir de diumenge entra en joc el mestral i ponent que junt a una nova massa d’aire fred que anirà entrant durant els inicis de la pròxima setmana farà que l’última setmana de l’any siga amb neu al nord peninsular, al nostre territori serà molt ventosa i freda.

Bé, com veieu pareix que la setmana que ve torna el maleït vent, espere que hui almenys vos toque la grossa ¡¡¡Molta sort i fins a la nit!!!

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando