Per Nando

21/12/2020

COMENCEM HIVERN AMB CANVIS IMPORTANTS CAP A ÚLTIMS DE SETMANA ❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

EL NADAL VINDRÀ CARACTERITZAT PER AMBIENT MÉS FRED.

Bon dia, hui comença l’hivern i serà a les 11: 02 quan començarem oficialment en l’estació. Com veieu al satèl·lit tenim el cel pràcticament ras i així continuarà durant el dia.

PREVISIÓ MAPES DE SIMBOLS:

Des de hui I fins dijous no esperem canvis importants en l’oratge amb cels on predominará el sol i amb temperatures agradables durant el dia on tindrem màximes properes als 20°C a la costa i més fresques durant la nit.

CANVIS DIVENDRES I SOBRETOT DISSABTE❄❄❄❄❄❄

Divendres baixaran de manera notable les temperatures i tindrem més nuvolositat sobretot a la mitat sud on podrà bufar el gregal i deixar nuvolositat abundant i no descartant algun ruixat a última hora cap a la costa del sud de València i nord d’Alacant.

Dissabte la baixada seria més important i on esperem que les temperatures inclús no apleguen als 10 °C de màxima al litoral, el vent de gregal seguirà acumulant núvols on podran deixar ruixats al sud de València I nord d’Alacant que no esperem que siguen massa importants.

SEMBLA QUE EL FRED CONTINUARÀ………❄❄❄❄❄

Cap al 28 de desembre una nova i més potent entrada freda afectaria a tota la península sense saber de moment la seua transcendència, sembla que la neu el dia de hui al nord peninsular estaria assegurada i faltarà veure si la inestabilitat afectarà altres zones peninsulars incloent el nostre territori.

Fins la nit.

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando