Per Nando

21/12/2020

AVANÇ PRÒXIMA SETMANA,MOLT DE FRED I MOLT DE VENT❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

LA SETMANA DE CAP D’ANY SERÀ FREDA I VENTOSA

Els models es  van decantant que la pròxima setmana tindrem una nova irrupció d’aire fred a partir de dilluns, aquesta entrada de nou vindrà seca i molt freda al territori Valencià, però a més vindrà acompanyada de fort vent de mestral, així que els models de nou ens marquen fred però sense neu al nostre territori o com molt alguna volva al nord del territori Valencià el dilluns.

De nou ens toca esperar, però tranquils que queda molt d’hivern. Fins demà

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando