Per Nando

19/12/2020

ENS CREUA UN FRONT,NADAL AMB FRED I POSSIBILITAT DE NEU❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Es confirma una situació més freda de cara a Nadal.

Ens esta creuant el front ara mateix i en aquests moments ja tenim els cels prácticament coberts a tot el territori Valencià.

Aquesta nit acabarà de creuar el front amb alguns ruixats sobretot a l’interior, però en general serà molt poca cosa, però si teniu roba estesa entreu-la perquè la pot banyar.

EL FRED ES CONFIRMA PER A NADAL.❄❄❄❄❄❄❄

A partir de Nadal ens afectarà una massa d’aire més freda que farà baixar de manera notable les temperatures i deixant màximes que difícilment sobrepassaran els 13/15 °C a tot el litoral quedant-se amb valors per davall dels 10 °C a zones de l’interior. El divendres dia de Nadal podriem tindre alguns ruixats debils.

EUROPEU VEU UNA SITUACIÓ DE NEVADES.

L’última actualització del model Europeu promet de cara el pròxim dissabte ,amb una situació de nevades al territori Valencià, estem parlant encara d’una possible tendència que haurem de seguir de ben a prop. Però amb aquesta nova actualització de l’Europeu, coloca l’anticicló en un lloc idoni per veure ploure i nevar al nostre territori.

Des de Meteopoble anem a seguir-ho i informaré com sempre el primer. Fins demà

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando