Per Nando

19/12/2020

ALGUNES PLUGES HUI. TENDÈNCIA A FRED.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

De moment tenim el cel ras, dic de moment perquè esta vesprada ens creuarà el front que veieu a la imatge deixant el cel prou núvol i alguns ruixats.

PREVISIÓ

Durant el dia acabarà per tapar-se el cel i tindrem alguns ruixats en general dèbils i quant més a l’interior. Aquests ruixats podran arribar a la costa amb alguna gota sense més importància a última hora.

Demà mati quedaran restes de nuvolositat del front, però el sol anirà guanyant protagonisme a mesura que avance la jornada i deixant un dia prou agradable. Les temperatures es mantenen.

INICIS DE SETMANA

Dies pràcticament assolellats I sense més complicacions I amb temperatures sense canvis importants.

CANVIS IMPORTANTS PER A NADAL ❄❄❄❄❄❄❄❄

Caldrà seguir els diferents models meteorològics perquè el fred de valent pareix que vol vindre a partir del dia de Nadal, un fred que en principi serà sec, però que podria continuar inclús prendre més força cap al 28 de desembre. Anem seguint-ho i informant.

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando