Per Nando

18/12/2020

PROXIMS DIES,TENDÈNCIA NADAL DE NOU AMB FRED,PLUJA I NEU?❄?❄?❄?❄?❄?

Meteo

Destacats

Mirant el satèl·lit i no tenim nuvolositat al nostre territori aquestes hores.

PREVISIÓ HUI:

Pràcticament lluirà el sol a tot el territori, tindrem algun pas de núvols mitjans o alts sense a penes transcendència i les temperatures es mantindran amb valors pareguts als d’ahir.

CAP DE SETMANA:

Demà dissabte tindrem més nuvolositat a causa del pas d’un front des de ponent que inclús en algun moment podrà tapar el sol i deixar alguna gota inapreciable sobretot quant més a l’interior.

Diumenge de mati acabarà de passar les restes del front del dissabte i acabarà lluint el sol a tot el territori Valencià,les temperatures entre dissabte i diumenge apenes variaran.

INICI PRÒXIMA SETMANA:

Iniciarem la pròxima setmana sense canvis destacables en la situació meteorològica i tindrem predomini del sol amb alguns núvols decoratius al territori Valencià. No patirem grans variacions en les temperatures i per tant mantinguent-se un ambient agradable durant el dia i fresquet per la nit.

CANVIS DIES POSTERIORS A NADAL,FRED,PLUJA I NEU❄?❄??❄?❄?❄??❄❄?

MODEL AMERICÀ:

MODEL EUROPEU:

Mirant tendències anem a fer un avanç per al dia de Nadal on podríem tindre un canvi important amb baixada de termòmetres destacable i algunes pluges poc destacables que podrien ser en forma de neu a les muntanyes. L’evolució dels dies posteriors a dia de hui és que el potent Anticicló que es formarà sobre les Açores podria ascendir a latituds més altes i afavorint que poguera aplegar una massa d’aire molt més freda a la península i amb ella la inestabilitat.

Com veieu els models canvien dia a dia, i per això dia a dia anirem actualitzant la possible entrada freda que van mostrant com a tendència els diferents models meteorològics.

Fins la nit.

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando