Per Nando

18/12/2020

IMPORTANT ENTRADA FREDA PER A NADAL.❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bona nit, sembla i a dia de hui que el dia de Nadal patirem una entrada d’aire fred continental molt important a tota la península Ibèrica i les Balears. Les tendències que anem informant des de fa dies van agafant consistència. Pareix que aquesta entrada vindrà prou seca, sense quasi precipitacions i per tant sense nevades importants. Però ací no acaba….

INTERESSANTS TAMBÉ ELS DIES POSTERIORS A NADAL.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Les tendències dels models també ens mostren un final d’any amb una possibilitat que es forme una banda Anticlonica a latituds molt altes,des de les Açores fins a Escandinàvia i que podria portar una massa d’aire molt freda a tota Europa,inclosa la península ibèrica sense saber encara les seues conseqüències al nostre territori.

Com veieu sembla que tindrem un final d’any amb una tendència cap a un hivern molt fred. Des de Meteopoble aniré esbrinant com va afectar-nos aquesta possible entrada a l’hivern al territori Valencià.

Fins demà.

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando