Per Nando

17/12/2020

SEGUIMENT TENDÈNCIA NADAL❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bona nit, hui la tendència dels models per vore neu a la península i al territori Valencià per a Nadal pega un pas enrere i ara vos explique el perquè.

MODEL AMERICÀ

MODEL EUROPEU :

Perquè ho entengueu un poc millor els Anticiclons són com els grans directors d’orquestra i ell són els que fan desfilar les diferents masses d’aire fred. Com veieu amb les eixides de hui els models per a Nadal centren un potent Anticicló a les Açores i que abraçaria tota la península. El fred vindria a Nadal, però seria fred sense precipitacions i per tant sense neu.

El model Europeu sí que veu un despenjament d’aire fred sobre la península, però amb eixe Anticicló sense voler ascendir hui la tendència a nevades a la península s’esfuma un poc. Però tranquils que queden molts dies i demà informarem de nou amb les últimes actualitzacions dels models.

Bona nit i fins demà.

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando