Per Nando

17/12/2020

PREVISIÓ PROXIMS DIES I TENDÈNCIA PER A NADAL.?❄??❄??❄??❄?

Meteo

Destacats

Bon dia, tenim nuvolositat abundant en algunes localitats i es que entre hui i demà el sol eixirà mes tímidament.

HUI:

DEMA:

Entre hui i demà cels molt nuvolosos, però sense més transcendència, no espere cap precipitació i si es produeix serien coses molt inisignificatives,les temperatures es mantindran sense massa canvis pel dia i més altes per la nit a causa de la cobertura nuvolosa.

CAP DE SETMANA :

El dissabte ens creuarà l’últim front des de ponent i que deixarà ruixats molt dèbils sobretot quant més a l’interior i de cara la vesprada, coses molt insignificants. Per contra el diumenge serà un dia pràcticament assolellat amb alguns núvols decoratius.

TENDÈNCIA NADAL:

MODEL AMERICÀ:

MODEL EUROPEU:

Hui actualitzem tendències d’aquest matí i el model Americà continua veient canvis molt importants amb pluja, neu i fred de cara a Nadal i dies posteriors. Per contra Europeu veu una entrada d’aire fred que afectaria a tota la península de cara a Nadal, però seria més bé una entrada d’aire fred seca perquè l’anticicló Azorià el tindríem pràcticament  al damunt.

Eixides que aniran variant i aniran confirmant els pròxims 2/3 dies si es produeixen eixos canvis importants al nostre territori de cara a Nadal o per contra s’esfumen.

A la nit nova actualització

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando