Per Nando

15/12/2020

SEGUIMENT TENDÈNCIA NADAL?❄??❄??❄??

Meteo

Destacats

Bona nit, cel pràcticament ras aquestes hores i així continuarà  el dia de demà, però continue pendent dels models a llarg termini.

POSSIBLE TENDÈNCIA NADAL❄??❄??❄??

Com fa dies vaig dient,anem a seguir la posició que vulguen adoptar els Anticiclons de cara la setmana de Nadal perquè això determinarà l’oratge a la península i a casa nostra. El dia de hui pareix possible una entrada freda que voríem en quina mesura afectaria el territori Valencià. Com dic,des de Meteopoble vaig a fer seguiment diari per vore si va confirmant-se aquesta tendència perquè recorde que a tan llarg termini sempre parlem de tendències amb el risc que comporta que puga canviar, cosa que Nando assumeix.

També recorde que des de hui també tenim els mapes de símbols a la web on intentarem publicar-los diàriament.¡¡I tranquil·litat!!, que el canal de YouTube no es queda oblidat, aquest Canal només queda reservat en cas de temporal. Fins demà.

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando