Per Nando

15/12/2020

PREVISIÓ PROXIMS DIES I TENDÈNCIA NADAL❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia,el satèl·lit ens mostra poca nuvolositat aquestes hores.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ:

Sense massa canvis entre hui i demà amb alguns núvols sense més transcendència i les temperatures que no patiran grans canvis.

PROXIMS DIES:

Entre el dijous i el divendres ens creuarà un front que pot deixar alguna gota inapreciable arreu del territori Valencià, coses molt insignificatives. Dissabte de nou arribaria altre front deixant el dia prou cobert. Les temperatures sense massa canvis o canvis poc destacables.

TENDÈNCIA NADAL ❄?❄?❄?❄??❄?

Pendents tots per veure com va evolucionant de cara la pròxima setmana i Nadal, els models continuen mostrant un ascens de l’anticicló i que podria portar una descàrrega freda molt important a bona part d’Europa on la península Ibèrica podria veure’ns afectada. De moment sense massa detalls perquè queden massa dies i haurem d’anar veient-ho per si es confirma.

Anem seguint-ho aquesta tendència i espere que vos agraden els mapes de simbols. Fins la nit.

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando