ALGUNES PLUGES DIJOUS I DIVENDRES. POSSIBLE TENDÈNCIA NADAL❄🌧🌨⛈🌨🌧❄🌧🌨

Bon dia, cel amb alguns núvols sense importància aquestes hores i sense a penes canvis en les temperatures almenys fins dimecres. Com veieu també el ponent ha afluixat i així es mantindrà.

ALGUNS CANVIS ENTRE DIJOUS I DIVENDRES 🌧🌧🌧🌧

A partir de dijous es despenja un embossament d’aire fred com anàvem anunciant des de fa uns dies, però es situarà molt al sud i per tant tan sols espere alguns ruixats irregulars arreu del territori Valencià entre dijous i divendres,és a dir no plourà a tot el territori i a més seran pluges poc significatives en general. Les temperatures a partir de dimecres peguen una davallada moderada.

POSSIBLE TENDÈNCIA NADAL.❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Els models veuen una tendència a canvis de cara les festes Nadalenques amb un canvi de patró atmosfèric. De cara el pròxim cap de setmana sembla que l’anticicló afectarà tota la península deixant un ambient sense massa complicacions en l’oratge . Però veient els models i de cara Nadal podria formar-se un Anticicló a latituds més altes que podria portar aire fred a la península amb inestabilitat, pluja, fred i neu.

Anem seguint-ho.

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
Comparteix
Anunci