¡¡¡ ATENCIÓ!!! POSSIBILITAT DE PLUGES IMPORTANTS ENTRE DIMECRES I DIVENDRES.🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Font Avamet.

Bon dia, cel completament assolellats i sense cap núvol però continuem amb ràfegues fortes de ponent que de nou deixen registres superiors als 100 km/h a molts observatoris d’Avamet. Hui el vent continuarà bufant amb força però pareix que demà aplega a la seua fi.

CANVIS IMPORTANTS 🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

MODEL EUROPEU:

MODEL AMERICÀ:

Bé, segons les últimes eixides dels models i com vaig avançar el dia d’ahir, a partir de dimecres/dijous ens creuarà una vaguada, aquesta vaguada intueix la formació d’una Borrasca en superfície que podrà afavorir que el vent entre de llevant i per tant produir pluges importants al territori Valencià entre dimecres i divendres, a més d’una baixada important de temperatures. Almenys tenim alguna cosa a seguir per a no estar avorrits.😉

AVANCEM TENDÈNCIA NADAL?🌧❄🌨🌧☀️

Encarà que estem parlant de terminis moooooooolt llargs, el model Americà intueix un possible canvi de patró per a eixes dates i els que els grans centres d’acció podrien moure’s per tant de portar canvis importants a les nostres terres. Però això ja ho vorem…..

Ara centrem-nos en les possibles pluges importants que es podran produir a partir del pròxim dimecres/dijous i a vore si els models ho mantenen.

Fins la nit.

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
Comparteix
Anunci