meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

11/12/2020

RUIXATS I VENT.??????????

Meteo | 0 comments

Font Avamet

Cel molt nuvolós aquestes hores després del front que ha deixat ha banyat pràcticament tot el territori, però on més sumen són els 12 mm de Confrides i els 8 mm de Castell de Castells. Hui serà un dia prou núvol i no descartem algun ruixat més sobretot quant més a l’interior.

Ràfegues de nou intenses de vent on de nou el parc solar de la Font de la Figuera destaca amb eixos 100 km/h. Continuarem amb vent fins diumenge on començarà a debilitar-se.

PRÒXIMA SETMANA AMB FRONTS DE PONENT.

La pròxima setmana continuarem amb el règim de fronts que agranaran la península des de ponent i que ací podran portar algunes pluges en principi sense massa consistència. Les temperatures tendiran a baixar de nou a tot el territori de cara el pròxim dimecres.

Anirem seguint l’evolució,molt bon divendres.?

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dissabte 4 | febrer | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando