Per Nando

11/12/2020

RUIXATS I VENT.??????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Cel molt nuvolós aquestes hores després del front que ha deixat ha banyat pràcticament tot el territori, però on més sumen són els 12 mm de Confrides i els 8 mm de Castell de Castells. Hui serà un dia prou núvol i no descartem algun ruixat més sobretot quant més a l’interior.

Ràfegues de nou intenses de vent on de nou el parc solar de la Font de la Figuera destaca amb eixos 100 km/h. Continuarem amb vent fins diumenge on començarà a debilitar-se.

PRÒXIMA SETMANA AMB FRONTS DE PONENT.

La pròxima setmana continuarem amb el règim de fronts que agranaran la península des de ponent i que ací podran portar algunes pluges en principi sense massa consistència. Les temperatures tendiran a baixar de nou a tot el territori de cara el pròxim dimecres.

Anirem seguint l’evolució,molt bon divendres.?

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando