meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

11/12/2020

RUIXATS I VENT.??????????

Meteo

Font Avamet

Cel molt nuvol贸s aquestes hores despr茅s del front que ha deixat ha banyat pr脿cticament tot el territori, per貌 on m茅s sumen s贸n els 12鈥痬m de Confrides i els 8鈥痬m de Castell de Castells. Hui ser脿 un dia prou n煤vol i no descartem algun ruixat m茅s sobretot quant m茅s a l’interior.

R脿fegues de nou intenses de vent on de nou el parc solar de la Font de la Figuera destaca amb eixos 100鈥痥m/h. Continuarem amb vent fins diumenge on comen莽ar脿 a debilitar-se.

PR脪XIMA SETMANA AMB FRONTS DE PONENT.

La pr貌xima setmana continuarem amb el聽r猫gim聽de fronts que agranaran la pen铆nsula聽des de聽ponent i que ac铆 podran portar algunes pluges en principi sense massa consist猫ncia. Les temperatures tendiran a baixar de nou a tot el territori de cara el pr貌xim dimecres.

Anirem seguint l’evoluci贸,molt bon divendres.?

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA AC脥 PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.鉂勨潉鉂勨潉鉂勨潉鉂勨潉鉂勨潉鉂
PREVISIONS DE FRED TAMB脡 AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.鉂勨潉鉂勨潉鉂勨潉
Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dijous 1 | juny | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando