Per Nando

11/12/2020

EUROPEU VEU PLUGES EL PRÒXIM DIMECRES?????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bona nit, primer que res hui hem tingut un dia de calor, la massa d’aire càlida ha fet pujar el termometre fins als 26 °C a Crevillent o Elx.

Demà baixen els termòmetres, però no serà fins al pròxim dilluns quan baixen de manera més decidida. Una massa d’origen més fred ens afectarà de nou a tot el territori Valencià i encara que no serà un fred exagerat ens farà falta de nou la roba d’abric per eixir de casa.

VENT FINS DIUMENGE ???????

Font Avamet.

Ràfegues molt fortes de ponent també el dia de hui i que també continuaran fins diumenge on pareix que per fi tendeix a remitir, un vent que porta 8 dies sense deixar-nos. Destaquem hui els més de 110 km/h al parc solar de la Font de la Figuera, la Jana o Xixona.

EUROPEU VEU PLUGES PER A DIMECRES.???????

Com dic, Europeu veu una situació de pluges de cara el dimecres, però veient la configuració i els altres models es veu una situació molt agafada amb pinces i per tant comportarà un seguiment per veure si es compleix. El possible pas d’una vaguada amb l’entrada de vent humit podria afavorir eixes pluges de cara a mitant setmana.

Desde Meteopoble ho seguirem. Bona nit??

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando