Per Nando

10/12/2020

ALGUN RUIXAT,PUJADA DE TEMPERATURES I VENT.???????????????

Meteo

Destacats
Fran Tejedor,Cabanes.

Bona nit, hui per fi comencen les meues vacances i fins al 21 només estaré al màxim amb la meua afició que és aquesta. Bé, alguns núvols a aquestes hores al territori Valencià I que durant la nit i demà mati de nou deixaran algun ruixat sobretot esta vegada quan més a l’interior nord, però no es descarta que puga caure arreu del territori Valencià.

Font Avamet.

Hui el vent també ha deixat ràfegues intenses per enèsim dia com podeu vore a les diferents estacions d’Avamet. Demà de nou i en creuar el front esperem que el vent de ponent es torne a reforçar a bona part del territori Valencià on de nou podran superar els 80/100 km/h. Aquest vent no amainara fins últimes hores de diumenge

TEMPERATURES ALTES PER A L’ÈPOCA.

Hui ja s’ha notat més l’entrada d’una massa d’aire més càlida I que ha fet pujar els termometres per damunt dels 20 °C alguns observatoris de la mitat nord. Demà eixes temperatures encara pujaran més a totes les zones més litorals i prelitorals de tot el territori Valencià superant àmpliament els 20 °C de màxima. Cap de setmana ventós i sense fred és el que tindrem.

I EL LLARG TERMINI? ❄????☀️?☀️☀️

Tota la pròxima setmana continuarem amb una situació de zonal amb Borrasques circulant molt al nord dels nostres interessos, sense massa fred i predomini del vent de ponent. Aquestes situacions són molt difícils de trencar i veurem quan i com ho fan. Com sempre aniré informant de tot amb antelació.

Demà més i a vore si podem fer algun vídeo per YouTube.

Fins demà cracks

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando