Per Nando

9/12/2020

FARTS DEL VENT? ENCARA LI QUEDEN DIES.???????

Meteo

Destacats
imatge de Jose Luis al Telegram.
Font Avamet.

Bon dia, hui si eixiu al carrer tenim cels assolellats i temperatures fresquetes o fredes aquestes hores al nostre territori. Tindrem un dia fresquet amb màximes entre 10 i 15 °C a les zones més litorals i prelitorals i on difícilment superaran els 10 °C a les zones de més a l’interior l’interior.

CONTINUEM AMB VENT DE PONENT????????

Font Avamet.

Aquesta nit ha continuat bufant molt fort algunes zones amb ràfegues entre 90 i 100 km/h com Benafigos, Xert,Cati i la Serra d’en Galceran. Continuem amb avís groc i amb l’eixida dels últims models tampoc sembla que vulga amainar durant tota la setmana.

Entre dijous i divendres tindrem algunes pluges amb el pas de fronts que sobretot deixaran ruixats dèbils quan mes a l’interior i nord. A més divendres ens afecta una massa d’aire més càlida que farà pujar els termometres per sota dels 20 °C a les zones més litorals i prelitorals del territori Valencià.

TENDÈNCIA PRÒXIMA SETMANA.??⛈⛈⛈⛈???????❄❄❄❄❄❄❄❄

Sembla que fins a mitjans de la pròxima setmana i segons els models a dia de hui anem a tindre ponent. Després veurem que passa perquè el jet podria ondular-se a casa nostra I portar més fred de nou o inestabilitat, però això a tant dia és parlar per parlar. El que pareix és que el ponent encara s’allargarà més dies. I ja vorem si també tota la pròxima setmana,vaig informant.

PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando