Per Nando

9/12/2020

CONTINUEM AMB VENT I ESPERANT CANVIS.?????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Continuem amb vent i on de nou les ràfegues hui han superat els 100 km/h, demà i despus demà continuem amb avisos activats per aquest vent incansable que ens acompanyarà tota la setmana.

Un front ens creuarà entre demà i divendres amb el risc d’alguna gota a zones de més a l’interior i sobretot com més al nord a més el divendres pugen de manera significativa els termòmetres I superant els 20 °C a molts observatoris. El vent continuarà, però pareix que diumenge vol afluixar.

PLUGES LA PRÒXIMA SETMANA????????

Doncs el dia de hui es veu una situació de ponent fins allà el dimecres minim i després no es veu un patró massa favorable per a veure pluges. Com he dit la setmana que ve continuarem amb ponent, però molt més fluix que aquesta setmana i possiblement a partir de meitat setmana tindrem una baixada prou notable de la pujada que patirem aquest divendres.

Demà més……??

PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando