Per Nando

8/12/2020

PLOU I CONTINUA EL VENT.???????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia, cel prou núvol i és que en aquest moment està acabant de creuar un front que en general no ha deixat massa precipitacions, però quasi apleguen als 20 mm a Bunyol, província de València.

Bé, aquest front passarà i acabarà per lluir el sol, però encara esperem un altre front que portarà més pluges que creuaran el nostre territori entre dijous i divendres.

Font Avamet

El vent també és protagonista i també ho serà al llarg de tota la setmana. Continuem amb els avisos activats i aquesta nit ja ha deixat ràfegues molt fortes de més de 100 km/h a Alcoi, Aiora i la Font de la Figuera. Aquest vent no pareix que vaja ha encalmar fins al pròxim diumenge.

També continuarà fent fred, però aquest cap de setmana tindrem un parèntesi amb una entrada d’aire més càlida I que farà pujar els termòmetres sobre els 20 °C a zones més litorals i prelitorals del territori Valencià. Sembla que la pròxima setmana tornarien a baixar.

Passeu molt bon dimarts festiu,encara que el vent siga molest.????

PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando