Per Nando

8/12/2020

CONTINUARÀ EL VENT,SITUACIÓ MOLT INDEFINIDA PRÒXIMA SETMANA ?????????

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Tenim avisos activats per vent mínim fins al dijous,i és que és per a estar farts del ponent. Ponent que hui ha tornat a bufar amb força a bona part del territori Valencià com veieu als registres de les nombroses estacions d’Avamet.

De moment la setmana continuarà amb eixe vent i el pas d’un front entre dijous i divendres que deixara nous ruixats arreu del territori Valencià, les temperatures patiran un ascens a partir de dijous. Sembla que el vent encalmara el diumenge.

I LA PRÒXIMA SETMANA QUE PASSARÀ??????????????????

Doncs no ho tenim clar perquè no hi ha una tendència clara en estos moments, feia uns dies veiem una situació que podria portar inestabilitat, però ara els models no ho veuen tan clar. Aleshores la setmana que ve podrien baixar de nou les temperatures i entrar de nou el ponent. Però repetisc que tot açò no està clar i anirem informant dia a dia de l’evolució dels models. Fins demà

PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando