Per Nando

7/12/2020

VENT,FRED I ALGUNES PLUGES.???❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bona nit, entre esta nit I demà mati ens creua un front que deixarà alguns ruixats més probables a l’interior i que no es descarta que caiga alguna volva de neu als punts més alts del nord de Castelló, cel pràcticament molt ennuvolat el que hem tingut durant tot el dia.

EL VENT CONTINUARÀ COM A PROTAGONISTA.?????

Font Avamet.

El vent ha bufat molt fort a molts llocs del territori Valencià amb ràfegues fins a 130 km/h al parc solar de la Font de la Figuera més de 100 km/h a Xixona, el Toro o Bunyol. Però ací no acaba el vent i demà continuarà bufant amb força.

Aemet manté els avisos activats per eixe vent que demà també bufarà amb força i així continuarà durant tota la setmana amb dies de mes vent i dies de menys.

CAP DE SETMANA

El pròxim cap de setmana es podria caracteritzar per una pujada de termòmetres que inclús podria deixar màximes per damunt dels 20 °C a zones centrals I litorals del territori Valencià, sembla que per fi cap a últimes hores de Diumenge podria encalmar definitivament el vent de ponent.

POSSIBLES CANVIS PRÒXIMA SETMANA.?❄??⛈

Caldrà vigilar la pròxima setmana per veure que van fent els grans centres d’acció, el ponent pareix que s’acaba, però haurem de observar per veure si ens porta alguna situació de més inestabilitat cap a les nostres zones.

Vaig informant.

PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOROLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
Jose Luis
Mayte SantosJuanes. Benimaclet.
Pepa Argudo
Monica Vázquez Casero. Mareny de Barraquetes.
Ana. Villajoyosa
Carmen Maria Seguí. Daimus.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando