Per Nando

7/12/2020

TOT EL TERRITORI VALENCIÀ EN AVIS PER VENT.????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia, alguns núvols aquestes hores que han deixat durant la passada nit algunes precipitacions dèbils, però en aquests moments no plou a cap lloc.

Font Avamet

Temperatures mínimes fresquetes, però ja es nota un poc la pujada respecte ahir i eixa pujada també ho notaran les màximes el dia de hui, temperatures que ja no seran tan fredes com el passat cap de setmana.

EL VENT ES DEIXÀ I ES DEIXARÀ SENTIR.???????

Font Avamet

Poblacions amb ràfegues de més de 100 km/h com el Toro,i de quasi 100 km/ h com Xixona, Xeresa o Agres. Un vent que continuarà bufant hui i demà amb ràfegues superiors als 100 km/h a molts observatoris. !!!! MOLTA PRECAUCIÓ!!!! ESTEM EN AVIS TOT EL TERRITORI VALENCIÀ PER AQUEST VENT.

PROXIMS DIES I POSSIBLE TENDÈNCIA ????????????

Els pròxims dies continuarem amb vent i no serà fins al cap de setmana quan el ponent amaine. Les temperatures es mantindran fresques però no tan fredes com el cap de setmana passat. I de nou vigilant la pròxima setmana on podríem tindre un canvi de tendència que podria portar inestabilitat amb un canvi de patró atmosfèric. Anem seguint-ho.

PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOTOLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando