meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

7/12/2020

TOT EL TERRITORI VALENCIÀ EN AVIS PER VENT.????????????

Meteo | 0 comments

Destacats
Font Avamet

Bon dia, alguns núvols aquestes hores que han deixat durant la passada nit algunes precipitacions dèbils, però en aquests moments no plou a cap lloc.

Font Avamet

Temperatures mínimes fresquetes, però ja es nota un poc la pujada respecte ahir i eixa pujada també ho notaran les màximes el dia de hui, temperatures que ja no seran tan fredes com el passat cap de setmana.

EL VENT ES DEIXÀ I ES DEIXARÀ SENTIR.???????

Font Avamet

Poblacions amb ràfegues de més de 100 km/h com el Toro,i de quasi 100 km/ h com Xixona, Xeresa o Agres. Un vent que continuarà bufant hui i demà amb ràfegues superiors als 100 km/h a molts observatoris. !!!! MOLTA PRECAUCIÓ!!!! ESTEM EN AVIS TOT EL TERRITORI VALENCIÀ PER AQUEST VENT.

PROXIMS DIES I POSSIBLE TENDÈNCIA ????????????

Els pròxims dies continuarem amb vent i no serà fins al cap de setmana quan el ponent amaine. Les temperatures es mantindran fresques però no tan fredes com el cap de setmana passat. I de nou vigilant la pròxima setmana on podríem tindre un canvi de tendència que podria portar inestabilitat amb un canvi de patró atmosfèric. Anem seguint-ho.

PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOTOLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Diumenge 5 | febrer | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando