Per Nando

6/12/2020

¡¡¡ ATENCIÓ!!! VENT DE PONENT MOLT FORT ENTRE DEMÀ I DESPUS DEMÀ ???

Meteo

Destacats

Bon dia, primer que res mirem al cel i el tenim pràcticament lliure de núvols, el dia es presenta assolellat i fred.

Font Avamet

Temperatures fredes, però que gràcies al vent no es desplomen amb més força i que hui remuntaran pràcticament com ahir amb valors entre els 10/12 °C al litoral, però seran molt més discretes a l’interior.

ATENCIÓ AL PONENT ??????

Aquesta setmana que entrem serà molt ventosa, però ens centrem sobretot entre dilluns i dimarts que pareix que pegara amb molta força a les 3 províncies. Aemet ens fica en avis groc per ràfegues de 70 km/h, però a mesura que vaig veient els models aquest vent de ponent podrà superar els 100 km/h sobretot el dimarts. Anirem seguint-ho perquè com dic serà una setmana de molt de vent.

TENDÈNCIA A CANVIS❄❄❄??????

Ja vaig començar a anunciar-ho anit i de moment sí que sembla que hi hauria possibilitat que aquesta situació de ponent es trencarà de cara la segon setmana de desembre, les altes pressions podrien situar-se a latituds més altes i amb la possibilitat que les borrasques pogueren circular més al sud.

Aquesta situació de moment és una tendència que caldrà seguir per veure si es confirma, però de moment centrem-nos en el vent que serà el protagonista de la setmana. Fins a la nit.

PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOTOLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando