Per Nando

5/12/2020

FA UN FRED QUE BADA LES PENYES.❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bona nit,fretorro el de hui i demà també serà un dia molt paregut al de hui, si mireu el mapa de màximes més bé pareix un mapa de mínimes. Demà com he dit abans repetim el fred però amb més vent.

Aquesta nit també serà molt freda amb gelades a la part més a l’interior, gràcies al fet que tenim el vent  en marxa no patirem gelades severes que hagueren fet mal bé algunes collites.

A partir de demà entrem amb avís groc per fortes ràfegues de vent al nostre territori. Vent que podrà superar els 70 km/h almenys sud de València I nord d’Alacant Ia província de Castelló

PRÒXIMA SETMANA ????

La pròxima setmana predominara el ponent on hi haurà dies que bufarà de valent, les temperatures remunten a partir de dilluns, també cal esperar alguna precipitació dèbil durant la setmana per l’interior a causa del pas d’algun front de ponent.

QUAN ES TALLA EL PONENT?

Bona pregunta, ja que ara els models veuen una possible tendència al tall del ponent de cara la segona quinzena de desembre i que veuríem si portaria canvis a casa nostra. Des d’ací anirem informant a mesura que passen els dies.

Fins demà,abrigeu-se i molt bona nit.

PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄

COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOTOLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
Mari Carmen Martínez Ferragut. Sot de Xera.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando