Per Nando

5/12/2020

FA MOLT DE FRED❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Josep Cruz,Castellfort.

Bon dia, comencem el dia amb cel pràcticament ras, però amb molt de fred , des de ahir ens afecta una massa d’aire molt freda que mantindrà les temperatures mínimes com màximes molt discretes.

Font Avamet

En aquests moments tenim registres negatius a tot l’interior, però hui destaca l’interior de Castelló amb eixos-4,5 a Xodos.

Font Avamet

El vent encara que hui ja no bufa tant fort com ahir de nou demà agafara força bufant de ponent amb ràfegues que podran superar els 70/80 km/h. Estem en avis groc per a demà per eixe aspecte a la província de Castelló i el sud de València i nord d’Alacant.

Dir-vos que la pròxima setmana remuntaran un poc les temperatures, però el fenomen més destacable serà el vent que bufarà de ponent. Una tendència que els models no volen trencar.

Sé que sou molts que voleu la neu i la pluja, però de moment no vos puc avançar res perquè no es veu res i per tant haurem de continuar esperant,des de Meteopoble al mínim canvi sereu els primers a saber-ho.

Dir-vos també que el nou servidor el tenim en marxa I que ara açò deu anar a full perquè ningú tinga problemes d’entrar al web, millores que anem fent al web i seguirem treballant perquè tot vaja millor. Gràcies.

PREVISIONS DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE YOUTUBE,SUBSCRIU-TE QUE VA DE BOOOO.❄❄❄❄❄❄
COMENCEM NADALS I NANDO TE UNA TENDA ONLINE D’AMAZON ON HI HA TOT TIPUS DE PRODUCTES,DESDE METEOTOLOGICS,ROBA I ARTICLES. COMPRA ACÍ PER A UN HIVERN FRED I FES EL TEU REGAL DE NADAL O ANIVERSARI.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando