Per Nando

3/12/2020

FA MOLT DE FRED.❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Font Avamet
Font Avamet

Bon dia, el mapa de hui és espectacular amb temperatures molt fredes a tot el territori i amb valors negatius a tot l’interior, amb el pas del dia les temperatures ascendiran amb màximes properes als 15 °C al litoral. Cel completament ras el que tenim ara, a partir de hui començarà a moure el ponent i ja no sabrem quan pararà.

DEMÀ IMPORTANT ENTRADA D’AIRE FRED ❄❄❄

Aquesta nit no serà tan freda com la passada a causa del vent, però a partir de demà de vesprada-nit l’entrada d’una llengua d’aire molt fred d’origen polar farà desplomar-se els termometres.

Demà mati també ens creuarà un front que deixarà algunes pluges, però com l’aire fred més important encara no haurà afectat al nostre territori tan sols esperem alguna volva a zones altes.

CAP DE SETMANA VENTOS I FRED.??❄❄

El cap de setmana serà ventós i molt fred, ambient molest i desagradable. El vent de mestral i ponent continuarà bufant amb ràfegues fortes, un vent que pareix que no té fi i ens acompanyarà tota la setmana que ve.

Els models ara mateix han entrat en una dinàmica del ponent que no m’agrada perquè ens costarà veure alguna situació de pluges o nevades al nostre territori.

Vaig informant.

PREVISIÓ DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE METEOPOBLE AL YOUTUBE ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
SUBSCRIU-TE
HAS PEGAT UNA MIRADETA A LA TENDA DE NANDO EN AMAZON? PEGALI UNA MIRADETA QUE JA TENIM EL NADAL AHI.!!!NOVETATS PER AL HIVERN QUE VE FORT!!!❄❄❄❄❄???


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando