Per Nando

2/12/2020

ACTUALITZACIÓ ENTRADA FREDA I VENT MOLT FORT ?????❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia,estat del cel amb alguns núvols aquestes hores sense més importància i temperatures mínimes fresquetes a tot el territori i fredes quan més a l’interior.

RÀFEGUES DE VENT MOLT FORTES.

Font Avamet.

Ràfegues de vent molt intenses les que s’estan produint ara mateix a la província de Castelló amb poblacions que superen els 100 km/h com Xert, Rosell o Catí. El vent de mestral continuarà bufant amb força durant la jornada però amainant la pròxima nit.

La pròxima nit ja es notarà la baixada de termòmetres amb gelades generalitzades a zones de l’interior, però la davallada més important l’esperem durant el divendres i el cap de setmana amb l’entrada d’una llengua d’aire fred d’origen polar i que portarà molt de fred i molt de vent de ponent i mestral.

A més el divendres ens creuarà un front que deixarà pluges dèbils al nostre territori i amb nevades sobre els 800 m. Aquestes pluges serien de neu a cota 0 si hagueren coincidit amb la major baixada de termòmetres, però no serà així i per tant tan sols la veuran caure a les muntanyes.

PRÒXIMA SETMANA.

La pròxima setmana la tendència es la mateixa,fred,neu al nord peninsular i molt de vent a casa nostra.

Anem informant.

PREVISIÓ DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE METEOPOBLE AL YOUTUBE ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
SUBSCRIU-TE
HAS PEGAT UNA MIRADETA A LA TENDA DE NANDO EN AMAZON? PEGALI UNA MIRADETA QUE JA TENIM EL NADAL AHI.!!!NOVETATS PER AL HIVERN QUE VE FORT!!!❄❄❄❄❄???
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando