Per Nando

1/12/2020

¡¡¡SEGUIMENT!!! ENTRADA FREDA IMPORTANT.❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia,cels sense apenes nuvolositat i temperatures fresquetes quant més a l’interior, aixi continuarem durant tot el dia,però hui ja notarem alguns canvis.

A partir d’aquesta vesprada el vent de mestral es deixarà notar de valent al extrem nord i de cara esta nit i demà les temperatures baixaran un poc, res a veure al que ve el divendres.

ENTRADA FREDA IMPORTANT A PARTIR DE DIVENDRES.❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Divendres serà un dia prou lleig en general,amb baixada dràstica dels termometres amb el avançament d’una llengua d’aire fred polar que avançarà afectant tota la península durant el cap de setmana afectant fins la -34 a uns 5000 metres d’altura. A més ens creuarà un front que deixarà precipitacions arreu del territori i que eixes precipitacions seran de neu a l’interior de València i Castelló.

RÀFEGUES DE VENT MOLT FORTES???

A partir de dijous i sobretot divendres per el mati el vent es generalitza bufant de manera molt intensa a tot el territori amb ràfegues entre 80/90 km/h, vent que es mantindra durant tot el cap de setmana. Això es sumarà a que l’ambient siga molt fred i desagradable.

La pròxima setmana continuarà el fred de valent per tant també ho seguirem.

PREVISIÓ DE FRED TAMBÉ AL CANAL DE METEOPOBLE AL YOUTUBE ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
SUBSCRIU-TE
HAS PEGAT UNA MIRADETA A LA TENDA DE NANDO EN AMAZON? PEGALI UNA MIRADETA QUE JA TENIM EL NADAL AHI.!!!NOVETATS PER AL HIVERN QUE VE FORT!!!❄❄❄❄❄???
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando