Per Nando

27/11/2020

¡¡¡ DANA !!! COMENCEN LES TEMPESTES, PRECAUCIÓ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, comencen a formar-se els primers trenets de tempestes al nostre territori i que aniran a més les pròximes hores. El satèl·lit també veu tota eixa nuvolositat que va entrant des de mar cap a terra i que cada vegada tindrà més energia per a fer ploure.

Recorde que estem en avís taronja a Castelló i València, aquests ja és un avis seriós i per tant recomane precaució, davant qualsevol modificació aniré informant puntualment.

I és que tal com veu el model Harmonie les tempestes es reforçaran durant aquest matí i poden deixar ruixats molt intensos inclús torrencials arreu del territori Valencià però amb més probabilitat a les províncies de Castelló i València. De cara la nit el vent girarà a gregal i les pluges es concentraran al sud de València i nord d’Alacant i remetran a les altres zones. Demà fins a la vesprada encara podrà ploure de forma persistent a comarques com la Marina, la Safor, la Vall d’Albaida, el Comtat… però a la vesprada anirà amainant .

PRÒXIMA SETMANA:

Diumenge i Dilluns seran dies de transició sense descartar algun ruixat a zones més litorals. Dimarts de nou podria complicar-se l’oratge amb l’acostament d’una borrasca i vent de llevant que podria portar la pluja a bona part del territori. Inestabilitat que podria allargar-se bona part de la setmana.

Nando ja està de seguiment i per tan vigilant radar, models,Telegram, YouTube per anar informant-vos de tot el que va passant, molta cura amb el cotxe si vos plou molt i que passeu molt bon dia.

SUBSCRIU-TE AL CANAL,DONAREM L’ÚLTIMA HORA DE LA GOTA FREDA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈
HAS PEGAT UNA MIRADETA A LA TENDA DE NANDO EN AMAZON? PEGALI UNA MIRADETA QUE JA TENIM EL NADAL AHI. I EQUIPAT PER A LA GOTA FREDA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈????


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando