Per Nando

26/11/2020

¡¡¡GOTA FREDA!!! ACTIVAT L’AVÍS TARONJA PER TEMPESTES MOLT INTENSES DEMÀ.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, i és que com vos he avisat aquest matí tant a la web com al YouTube Aemet ens acaba d’activar l’avís taronja per a demà per tempestes molt intenses que poden deixar 40 mm en només 1 hora. Aquest avís encarà podrà anar variant.

Ja plou de manera intensa al nord de València i la província de Castelló com estava previst, però res a veure al que ens espera demà.

Tempestes previstes demà.

Demà s’espera un dia molt complicat que vos he dit abans. Serà un dia de llamps i trons i pluges molt intenses o inclús torrencials i que podran deixar molta aigua en poc de temps. Pense que el màxim de precipitació es donarà demà a la província de València i Castelló, però no descartem que Alacant també reba de calent. De cara la nit i amb el moviment de la Borrasca el vent girarà a gregal I eixes pluges es concentraran al sud de València i nord d’Alacant.

Per tant molt de seguiment tant a la web i al YouTube, som un grup molt fort també al Telegram i anem a fer un esforç descomunal per informar de l’última hora. Compartiu i subscriviu-se al YouTube perquè serà important

Fins la vesprada

SUBSCRIU-TE AL CANAL,DONAREM L’ÚLTIMA HORA DE LA GOTA FREDA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈
HAS PEGAT UNA MIRADETA A LA TENDA DE NANDO EN AMAZON? PEGALI UNA MIRADETA QUE JA TENIM EL NADAL AHI. I EQUIPAT PER A LA GOTA FREDA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈????
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando