Per Nando

26/11/2020

¡¡¡ACTUALITZACIÓ GOTA FREDA!!! ON PLOURÀ MÉS?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Hui tant aficionats com meteoròlegs tenim un mareig de models que fa fredat, sabem que demà plourà molt al territori Valencià i Catalunya principalment, el que no sabem és on es formaran exactament eixos trenets convectius que descarregaran amb tanta força.

Ací teniu dos models, el model mesoescalar Arome i el model generalista Europeu. Cadascú marca el fort de precipitació a una zona. Per tant fer una previsió per comarques per a demà és tota una odissea.

El que està clar és que estem davant una situació d’alt potencial i que demà deixarà molta aigua a la província de València i Castelló, però no descartant que Alacant ploga també amb molta força. No descartem pluges entre 200/300 mm en algunes zones.

Demà des de primera hora estaré pendent de satèl·lit, radar, Telegram i models per anar anunciant on estan originant-se aquestes tempestes i la seua trajectòria a més de la intensitat de pluja que estan descarregant. Espere que m’acompanyeu i fem de nou a Meteopoble un servei imprescindible per a grans temporals al territori Valencià.

Molt bona nit.

SUBSCRIU-TE AL CANAL,DONAREM L’ÚLTIMA HORA DE LA GOTA FREDA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈
HAS PEGAT UNA MIRADETA A LA TENDA DE NANDO EN AMAZON? PEGALI UNA MIRADETA QUE JA TENIM EL NADAL AHI. I EQUIPAT PER A LA GOTA FREDA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando