Per Nando

25/11/2020

PREVISIÓ DE PLUGES MOLT INTENSES INCLUS TORRENCIALS ENTRE DIVENDRES I DISSABTE.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit,demà comença el temporal però els dies més durs seran entre Divendres i Dissabte.

Comencen a eixir els models mesoescalars que defineixen més aquestes pluges convectives i de moment apleguen fins divendres. Doncs bé, divendres sembla que serà un dia molt mogut i on es podran formar trens convectius acompanyats de tempesta i que podran deixar ruixats molt intensos o inclús torrencials. Així ho veuen el model Harmonie i el model Arome.

Aemet amplia l’avis groc per a tot el territori Valencià per aquest dia, però com dic que quasi segur el pujaran mínim fins a taronja les pròximes hores per a divendres.

La pròxima setmana també pendents d’una borrasca que veurem se’n’acosta un poc més i podria complicar de nou l’oratge de cara a Dilluns.

Però ara centrem-se amb el temporal que ens ve i que sembla que divendres pot deixar un dia ben complicat a bona part del territori Valencià i que demà intentarem afinar quines podrien ser les comarques més afectades.

Fins demà que farem de nou nova previsió al web i al Canal de YouTube.

PUNXA I SUBSCRIU-TE A YOUTUBE AMB UNA SETMANA INTERESSANT DE GOTA FREDA.
HAS PEGAT UNA MIRADETA A LA TENDA DE NANDO EN AMAZON? PEGALI UNA MIRADETA QUE JA TENIM EL NADAL AHI. I EQUIPAT PER A LA GOTA FREDA DE LA PRÒXIMA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈????


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando