Per Nando

25/11/2020

LES PLUGES INTENSES ES PODRAN ALLARGAR MÍNIM FINS DIMARTS.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, a partir de demà i amb el despenjament de la Gota Freda començaran les pluges que preferentment seran intenses a la província de Castelló. Serà divendres quan aquestes pluges és facen generals I generoses a tot el territori Valencià, ja que la baixa és mourà cap a l’est i se situarà sobre el nord d’Àfrica enviant vents allevantats.

A priori no veiem una situació de pluges catastròfiques al territori Valencià, però no descartem que en algun moment puguen donar algun problema d’inundacions locals. Així que precaució.

Dissabte continuaria la inestabilitat al sud de València i nord d’Alacant amb el gir del vent a gregal. Segons l’última actualització dels models i amb altra borrasca acostant-se pel sud, el diumenge i dilluns es tornaria a complicar l’oratge, cosa que anirem seguint i informant.

Per tant molt atents a les previsions de Nando en la web de Meteopoble o a Meteopoble en YouTube perquè anirà informant puntualment a partir de hui d’aquest temporal que s’acosta minut a minut.

Fins després….

PUNXA I SUBSCRIU-TE A YOUTUBE AMB UNA SETMANA INTERESSANT DE GOTA FREDA.
HAS PEGAT UNA MIRADETA A LA TENDA DE NANDO EN AMAZON? PEGALI UNA MIRADETA QUE JA TENIM EL NADAL AHI. I EQUIPAT PER A LA GOTA FREDA DE LA PRÒXIMA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando