Per Nando

24/11/2020

ACTUALITZACIÓ GOTA FREDA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,actualitzem models i previsió.

A partir de dijous sobretot tindrem un canvi molt important en l’oratge amb una Dana creuant el sud peninsular i amb una borrasca que ens enviarà vents humits a tota la façana Mediterrània. A més tindrem la formació d’un potent pont Anticlínic a latituds més altes.

PREVISIÓ:

El dijous amb el pas de la Gota Freda el vent girarà a Xaloc/llevant i començara a ploure a la província de Castelló i nord de València, Catalunya i les Balears. Aquestes pluges es generalitzaran el divendres amb el gir del vent entre llevant i gregal i afectarien a tota la mitat sud. De vesprada/nit de divendres sembla que eixes pluges es concentrarien sobre el sud de València i nord d’Alacant i amainant de cara a dissabte de vesprada amb l’allunyament de la borrasca cap endins del Mediterrani.

A priori no sembla una situació perillosa, però no descartem torrencialitat en alguns moments de l’episodi i per tant alguns problemes. Eixos dubtes ens aniran esbrinant els models mesoescalars a partir de demà, el nord de Catalunya sí que podria ser una zona conflictiva el dijous de vesprada.

En una hores previsió al YouTube amb l’eixida del Europeu,continueu atents.

PUNXA I SUBSCRIU-TE A YOUTUBE AMB UNA SETMANA INTERESSANT DE GOTA FREDA.
HAS PEGAT UNA MIRADETA A LA TENDA DE NANDO EN AMAZON? PEGALI UNA MIRADETA QUE JA TENIM EL NADAL AHI. I EQUIPAT PER A LA GOTA FREDA D’AQUESTA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈????
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando