Per Nando

23/11/2020

ACTUALITZACIÓ TEMPORAL DE DANA/BFA O GOTA FREDA.

Meteo

Destacats

Bona nit, cadascú li dirà el nom que voldrà i sentireu dir molt el nom de Dana o Bfa( Borrasca freda aïllada) o com m’agrada anomenar-ho a mi!!! Gota Freda!!! Recorde que una situació de Gota freda no és sinònim de desastres catastròfics.

Dit açò les eixides d’aquesta vesprada continuen amb discrepàncies amb la ubicació de la borrasca que és el que donarà el màxim de vent humit i per tant les pluges més importants.

ACTUALITZACIÓ MODELS:

MODEL EUROPEU.

Borrasca centrada més cap a les costes entre València i Mallorca i on podria deixar els màxims acumulats de precipitació on va caure la passada Gota freda,és a dir a les comarques més centrals de València a més de Catalunya.

MODEL AMERICÀ.

Borrasca centrada més al nord d’Àfrica i enviant llevant o gregal i centrant les pluges més a València, Alacant i Múrcia.

Per tant molta indefinició encara el dia de hui d’on se centrarà el màxim d’inestabilitat, recorde que de moment no podem parlar d’una situació perillosa i que haurem d’anar vigilant els models a partir de dimecres per veure que ens van dient. El que si que esta clar que a partir de dijous pluges generalitzades que entre divendres i dissabte podran ser generals i localment intenses.

Dema nova actualització,fins demà.

PUNXA I SUBSCRIU-TE A YOUTUBE AMB UNA SETMANA INTERESSANT DE TEMPORAL.
HAS PEGAT UNA MIRADETA A LA TENDA DE NANDO EN AMAZON? PEGALI UNA MIRADETA QUE JA TENIM EL NADAL AHI. I EQUIPAT PER A LA GOTA FREDA DE LA PRÒXIMA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈????
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando