Per Nando

21/11/2020

PENDENTS DE LA EVOLUCIÓ DE LA GOTA FREDA LA PRÒXIMA SETMANA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit, pròxima setmana que en llevara de segur moltes hores de son per veure com van configurant els models la Dana/Gota Freda al nostre territori.

MODEL AMERICÀ ( GFS)

MODEL EUROPEU ( ECMWF )

Com ja he anat anunciant al YouTube els dos models despengen un embossament d’aire fred i que afectarà el territori Valencià des de el dimecres fins al diumenge tal com  ho veuen el dia de hui.

Tot pareix que l’embossament creuarà el golf de Cadis i anirà associat a una borrasca en superfície que farà entrar vent humit a la façana Mediterrània, aquest embossament anirà cap a l’est allunyant-se pel Mediterrani de cara a diumenge. Els dies més crítics sembla que serà entre dijous i dissabte on segons si bufa Xaloc, llevant o gregal parlarem de pluges més intenses a un lloc o altre del territori Valencià. Situació que anirà esbrinant-se entre Dilluns/Dimecres de la pròxima setmana

Fins demà……

PUNXA I SUBSCRIU-TE A YOUTUBE AMB UNA SETMANA INTERESSANT DE GOTA FREDA.
HAS PEGAT UNA MIRADETA A LA TENDA DE NANDO EN AMAZON? PEGALI UNA MIRADETA QUE JA TENIM EL NADAL AHI. I EQUIPAT PER A LA GOTA FREDA DE LA PRÒXIMA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando