Per Nando

21/11/2020

¡¡¡ACTUALITZACIÓ!!! POSSIBLE EPISODI DE GOTA FREDA A PARTIR DE DIJOUS.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia, primer que res mirem al cel i de moment està lliure de núvols, a partir de mitjan mati s’ennuvolarà un poc però sense més transcendència. Les temperatures mínimes hui ja són fredes amb gelades a l’interior i mínimes de menys de 10 °C inclús prop del litoral. Per tant ¡¡Abrigeu-se!!

A partir del pròxim dimecres i si els models no es desvien massa el Jet s’ondulara fins a deixar un embossament d’aire fred al sud de la península.

MODEL AMERICÀ ( GFS )

El model Americà veu que a partir de dijous a més del despenjament de la Gota Freda es formarà una baixa en superfície sobre Argelia i que enviaria un flux marcat de llevant i gregal a tota la façana Mediterrània.

MODEL EUROPEU ( ECMWF )

El model Europeu també veu eixa situació de Gota Freda ben marcada a partir del pròxim dijous i on a dia de hui els models la veuen amb un alt potencial per a deixar pluges molt importants.

Queden molts dies i per tant tot aço encara pot variar. Per tant com sempre vos dic anirem seguint-ho dia a dia.

En una estona farem previsió pel YouTube, aquest Canal també està en marxa i servirà de molt davant aquest possible episodi de Gota Freda. Subscriu-te punxant a la imatge de baix.

CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON ????⌚⛈????⚽️⚾️????? PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT ??????


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando