Per Nando

20/11/2020

PRÒXIMA SETMANA PENDENTS D’UNA GOTA FREDA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit, tots els models ja ens mostren un canvi important al nostre territori de cara mitat de la pròxima setmana.

MODEL EUROPEU.

MODEL AMERICÀ.

Com veieu als models a partir de Dimecres comença a despenjar-se un embossament d’aire fred i que el dia de hui tots els models acaben situant-lo al sud peninsular. La seua trajectòria segons les últimes actualitzacions seria creuar el sud peninsular cap al Mediterrani i per tant el dia de hui és molt probable que regara tota la Façana Mediterrània. Des de Andalusia fins a Catalunya incloent tot el territori Valencià.

Com ja he dit al YouTube cal fer seguiment diari per veure la seua ubicació final i els vent que aniran marcant els models amb aquesta possible situació de Gota Freda de cara a Dimecres/Dijous. Són situacions molt erràtiques i al mimim canvi ens podran deixar molta pluja o poca segons la zona. El que pareix molt probable és que al final tinguem una regada a quasi tota la península amb aquest canvi important de cara la pròxima setmana.

Fins demà.

CADA VEGADA LA MEUA IDEA ES INOVAR I ESTAR MÉS APROP DE VOSALTRES, ARA TAMBÉ A YOUTUBE ON FARÉ VIDEOS PERSONALS DE METEO I INCLUS DIRECTES EN TEMPORALS.  !!! VINGA SUBSCRIU-TE!!!
CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON ????⌚⛈????⚽️⚾️????? PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT ??????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando