Per Nando

20/11/2020

POSSIBLE EPISODI DE PLUGES IMPORTANTS PRÒXIMA SETMANA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia, cels sense a penes nuvolositat aquestes hores, podem tindre alguna boirina matinal, però que es trencarà ràpidament en lluir el sol. Hui les temperatures mínimes ja són un poc més fresques i continuaran baixant la pròxima nit.

Hui tindrem baixada de termòmetres i durant la vesprada tindrem més nuvolositat a la mitat sud i que poden deixar alguna gota al litoral d’Alacant entre hui i demà, temperatures fresques o inclús fredes i és que ara sí que pareix que el fred no ens voldrà abandonar.

CANVIS MOLT IMPORTANTS PRÒXIMA SETMANA.

Model Canadenc ( Gem )

Model Americà ( Gfs )

Tots els models veuen una situació que pot acabar en una Dana al sud-est peninsular i amb vent de llevant a partir del pròxim Dimecres/Dijous. Amb aquesta configuració podria complicar i molt l’oratge al litoral Mediterrani. Queden molts dies encara i des de Meteopoble anirem afinant dia a dia les diferents eixides dels models. Però el dia de hui la pluja, el fred inclús la neu podria fer acte de presència al territori Valencià a partir del pròxim Dimecres.

Aques migdia amb l’actualització del model Europeu i Davant un possible temporal que pot vindre la pròxima setmana intentare fer previsió també al al Canal de YouTube per això vos recomane subscriure’s al Canal de Meteopoble a YouTube punxant amb la imatge d’ací baix,anem a seguir la situació en cas de possible temporal també al YouTube, així que animat i veuràs que interessant. SUBSCRIU-TE ?

CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON ????⌚⛈????⚽️⚾️????? PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT ??????


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando