Per Nando

19/11/2020

TENDÈNCIA A PLUJA,FRED I NEU PRÒXIMA SETMANA.⛈⛈??????

Meteo

Destacats

Bona nit, els models continuen veient un canvi important per a mitjan pròxima setmana i que afectaria a tota la península.

MODEL AMERICÀ ( GFS )

Amb el model Americà a partir del pròxim Dimecres ens creuaria una vaguada amb molt d’aire fred i que faria baixar de manera molt important els termometres amb algunes pluges i inclús ens visitaria la neu a punts alts del territori Valencià.

MODEL EUROPEU ( ECMWF) I EL MÉS INTERESSANT.

Amb la configuració que ens mostra el model Europeu a partir de meitat de la pròxima setmana és més interessant perquè es forma un Anticicló que abraçaria tot el nord i centre d’Europa I amb un embossament d’aire fred que portaria pluges més importants al nostre territori i algunes nevades a punts alts. Tot això perquè seria una configuració més humida per als nostres interessos.

Tendència interessant a seguir tant ací com al Canal de YouTube, per tant sembla que la pròxima setmana no serà tan avorrida com aquesta, anem informant, fins demà i molt bona nit.?

CADA VEGADA LA MEUA IDEA ES INOVAR I ESTAR MÉS APROP DE VOSALTRES, ARA TAMBÉ A YOUTUBE ON FARÉ VIDEOS PERSONALS DE METEO I INCLUS DIRECTES EN TEMPORALS.  !!! VINGA SUBSCRIU-TE!!!
CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON ????⌚⛈????⚽️⚾️????? PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT ??????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando