Per Nando

18/11/2020

ELS MODELS COMENCEN A VEURE CANVIS MÉS IMPORTANTS.????????????????????

Meteo

Destacats

MODEL EUROPEU:

MODEL AMERICÀ.

Bona nit, els models comencen a insinuar el despenjament d’un embossament d’aire fred per a mitat de la pròxima setmana. Aquest embossament el dia de hui sembla que és situaria sobre el sud península. A falta que esl pròxims dies ho anem vigilant per veure si es confirma i veure si poguera portar canvis més importants al territori Valencià com mostra hui el model Europeu.

Per tant anem fent seguiment tant per ací com per el YouTube,fins demà cracks

CADA VEGADA LA MEUA IDEA ES INOVAR I ESTAR MÉS APROP DE VOSALTRES, ARA TAMBÉ A YOUTUBE ON FARÉ VIDEOS PERSONALS DE METEO I INCLUS DIRECTES EN TEMPORALS.  !!! VINGA SUBSCRIU-TE!!!
CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON ????⌚⛈????⚽️⚾️????? PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT ??????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando