Per Nando

17/11/2020

¡¡¡ULTIMA HORA!!!DESTRUCCIÓ PER EL PAS DEL HURACA IOTA.???????????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia, ens apleguen molts vídeos de Centre Americà, però sobretot de San Andres, Nicaragua,Hondures i Colòmbia on l’Huracà ha arribat a impactar en força 5 sobre el nord-est de Nicaragua. Les pròximes 6 hores mentre avança terres a l’interior d’Amèrica central anirà debilitant-se molt ràpidament.

Segurament aniran trascendint notícies el dia de hui de les víctimes d’aquest Huracà,així com totes les destrosses que ha ocasionat. Inclús tenim algun seguidor per aquella zona. ¡¡¡MOLTA PRECAUCIÓ!!!

PREVISIÓ TERRITORI VALENCIÀ.

Font Avamet.

Molta tranquil·litat a casa nostra i amb apenes nuvolositat és el que tenim aquestes hores. No fa massa fred llevat d’aquelles zones de més a l’interior o als punts més alts on trobem temperatures inferiors als 10 °C i inclús als 5 °C. A la resta temperatures per damunt dels 10 °C inclús superant els 15 a la costa del nord d’Alacant i al seu extrem sud.

Setmana on aniran baixant els termometres progressivament a partir de Dijous sobretot i que aniran deixant temperatures més acordes per a l’època i ens faran abrigar quedant-se ja a molts llocs les màximes per davall dels 15 °C. A partir de demà Dimecres també podrem tindre més nuvolositat fruit del vent de llevant.

El cap de setmana es despenja una Dana a l’est del Mediterrani que junt amb l’anticicló a França podran portar una lleugera inestabilitat al sud de València I nord d’Alacant amb algunes pluges no massa importants. Anem veient-ho.

En no res penjaré al YouTube un vídeo sobre el poder de destrucció dels Huracans i durant aquest matí també faré pel YouTube una previsió ¡¡¡Esteu Atents!!! Però Subscriu-te que és molt important.

CADA VEGADA LA MEUA IDEA ES INOVAR I ESTAR MÉS APROP DE VOSALTRES, ARA TAMBÉ A YOUTUBE ON FARÉ VIDEOS PERSONALS DE METEO I INCLUS DIRECTES EN TEMPORALS.  !!! VINGA SUBSCRIU-TE!!!
CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON ????⌚⛈????⚽️⚾️????? PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT ??????
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando