Per Nando

16/11/2020

¡¡¡ATENCIÓ!!!HURACÀ IOTA CATEGORIA 5,MÁXIMA CATEGORÍA.????????????????????

Meteo

Destacats

HURACA CATASTRÒFIC

Aquest Huracà s’ha convertit molt ràpidament en huracà categoría 5 i tot sembla que l’ull amb la màxima potència impactara sobre Bilwi al nord-est de Nicaragua aquesta matinada amb vents que podran aplegar als 300 km/h

https://twitter.com/bayrongarcia_/status/1328411599267368965?s=19
https://twitter.com/OPR_Noticias/status/1328413902921752581?s=19

Nicaragua,Hondures i Colombia ja ens arriben imatges de destrucció i de morts,veurem demà com està la cosa davant d’un Huracà catastròfic.

Demà intentaré fer previsió a la web i també al YouTube,per tant esteu atents i si encarà no ho heu fet s’heu de Subscriu-re. Bona nit I fins demà

CADA VEGADA LA MEUA IDEA ES INOVAR I ESTAR MÉS APROP DE VOSALTRES, ARA TAMBÉ A YOUTUBE ON FARÉ VIDEOS PERSONALS DE METEO I INCLUS DIRECTES EN TEMPORALS.  !!! VINGA SUBSCRIU-TE!!!
CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON ????⌚⛈????⚽️⚾️????? PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT ??????
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando