Per Nando

15/11/2020

POSSIBLE CANVI DE TENDÈNCIA ALS MODELS D’AQUESTA VESPRADA? ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit,després d’aquest mati anunciar quasi que no plourà en tot el mes. Ara veig els models d’altre color.

MODEL EUROPEU:

MODEL AMERICÀ:

Tots dos veuen un possible canvi de tendència a una setmana vista,amb el debilitament del Anticiclò a la península i el reforçament de altes pressions a latituds més altes. Ho seguirem per si es una eixida loca d’aquesta vesprada,però fa comboi.

El Tifó vamco ja es troba molt debilitat al tocar terra sobre Vietnam,de moment no està trascendint molta informació als mitjos informatius però se sap que hi han nombroses destrosses i 4 ferits. Si demà transcendeixen mes noticies informarem.

Per tant,si va confirmant-se eixe canvi de tendència aniré informant amb el entusiasme de sempre,el que ara també informaré al YouTube,però tingau paciència fins que m’agafe bé del tot que açò es nou per a mi.?

Molt bona nit.

CADA VEGADA LA MEUA IDEA ES INOVAR I ESTAR MÉS APROP DE VOSALTRES, ARA TAMBÉ A YOUTUBE ON FARÉ VIDEOS PERSONALS DE METEO I INCLUS DIRECTES EN TEMPORALS.  !!! VINGA SUBSCRIU-TE!!!
CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON ????⌚⛈????⚽️⚾️????? PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT ??????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando