Per Nando

15/11/2020

ORATGE ESTABLE I ANTICICLÒNIC,FINS A QUAN?

Meteo

Destacats
Webcam Castelló de Rugat.

Bon dia!!! Amaneixem sense massa núvols i amb un dia estable, tindrem alguna nuvolositat durant el dia però seran núvols mitjos o alts sense més conseqüències.

Sense massa preocupacions amb la tempesta tropical Tetha i és que el satèl·lit ja ens mostra que poca xixa té i en general ha perdut molta intensitat les últimes hores. Encara afectarà de raspallo entre hui i demà el nord-oest de les Canàries però poca cosa.

TIFÓ VAMCO.

Açò sí que és més preocupant, veurem les pròximes hores els danys que esta causant aquest Tifó que des de ahir està pegant de ple Vietnam. Com veieu amb la nuvolositat més grisa els núvols amb més potencia per a deixar pluges torrencials estan afectant a tota la costa des de ja fa hores. Entre hui i demà el Tifó anirà perdent força.

PREVISIÓ CASA NOSTRA.

De moment poc que contar, Anticicló que ens acompanyarà tota la setmana amb Borrasques circulant pel nord-Europeu. No veiem cap canvi clar a les nostres terres, on llevat de la passada Gota Freda, la tardor que estem tenint és un poc avorrida.

Continue informant.

CADA VEGADA LA MEUA IDEA ES INOVAR I ESTAR MÉS APROP DE VOSALTRES, ARA TAMBÉ A YOUTUBE ON FARÉ VIDEOS PERSONALS DE METEO I INCLUS DIRECTES EN TEMPORALS.  !!! VINGA SUBSCRIU-TE!!!
CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON ????⌚⛈????⚽️⚾️????? PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT ??????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando