Per Nando

14/11/2020

PRÒXIMA SETMANA ANTICICLONICA PERÒ I L’ALTRA.⛈??⛅⛈???

Meteo

Destacats

La pròxima setmana ja tenim clar que manarà l’Anticiclò, però sembla que cap a últims de setmana vol pedre força i cap a últims de setmana o la setmana del 23 podria canviar la situació i portar més fred. Pluja? Ja veurem…….

TIFÓ VAMCO

L’última imatge captada pel satèl·lit mostra com els nuclis convectius del Tifó ja afecten les zones costaneres de Vietnam, moltes famílies han fugit de les seues cases davant el perill que comporta aquest tifó. Demà en parlarem de les seues conseqüències perquè de moment no estem rebent imatges.

TEMPESTA TROPICAL TETHA.

De moment sense massa complicacions amb aquesta tempesta que va perdent intensitat de pressa. Entre demà i dilluns algunes pluges a Canàries i Madeira amb ràfegues de vent que poden superar els 70 km/h.

Demà més……..

CADA VEGADA LA MEUA IDEA ES INOVAR I ESTAR MÉS APROP DE VOSALTRES, ARA TAMBÉ A YOUTUBE ON FARÉ VIDEOS PERSONALS DE METEO I INCLUS DIRECTES EN TEMPORALS. !!! VINGA SUBSCRIU-TE!!!
CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON ????⌚⛈????⚽️⚾️????? PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT ??????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando