meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

14/11/2020

PREVISI脫 TERRES VALENCIANES,TIF脫 VAMCO I TEMPESTA TETHA.?????????????????

Meteo

Bon dia, anem per ordre de destrucci贸 dels fen貌mens atmosf猫rics i comencem per Vietnam on en aquests moments impacta el Tif贸 Vamco amb vents sobre els 200 km/h i pluges que podran superar els 200 mm. Quan tinguem imatges d’aquella zona les farem arribar ac铆 a Meteopoble.

A l’Atl脿ntic la tempesta tropical Tetha perd for莽a i segons els 煤ltims models les illes Can脿ries a penes ho notaran entre hui i el Dilluns, amb vents entre 60/70鈥痥m/h i pluges que podrien deixar entre 30/50鈥痬m. De totes maneres anem seguint-ho.

A madeira s铆 que pot afectar m茅s de ple I all铆 els vents s铆 que poden deixar r脿fegues de m茅s de 80鈥痥m/h i pluges de vora 100 mm

Entrem a casa nostra i res a veure amb el que esta passant altres llocs del m贸n,s铆 que en aquests moments tenim nuvolositat abundant que ser脿 la protagonista de tot el cap de setmana.

El dia de hui incl煤s aquesta nuvolositat pot deixar alguna pluja per貌 coses de molt poca import脿ncia. Les temperatures es mantenen tant el cap de setmana com els pr貌xims dies.

PREVISI脫 LLARG TERMINI

Pareix que cap a 煤ltims de setmana una massa d’aire m茅s freda faria baixar les temperatures, aix貌 茅s el m茅s important que es veu a aquestes hores. Tamb茅 cap la possibilitat que de cara la setmana que ve l’Anticicl贸 ens volguera abandonar.

Vaig informant.

CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON ????鈱氣泩????鈿斤笍鈿撅笍????? PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSI脫 I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLA脟 AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA.聽隆隆隆NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA AC脥 I !!!MOLTES GRACIES隆隆隆 LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT ??????

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dijous 1 | juny | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando