Per Nando

14/11/2020

PREVISIÓ TERRES VALENCIANES,TIFÓ VAMCO I TEMPESTA TETHA.?????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia, anem per ordre de destrucció dels fenòmens atmosfèrics i comencem per Vietnam on en aquests moments impacta el Tifó Vamco amb vents sobre els 200 km/h i pluges que podran superar els 200 mm. Quan tinguem imatges d’aquella zona les farem arribar ací a Meteopoble.

A l’Atlàntic la tempesta tropical Tetha perd força i segons els últims models les illes Canàries a penes ho notaran entre hui i el Dilluns, amb vents entre 60/70 km/h i pluges que podrien deixar entre 30/50 mm. De totes maneres anem seguint-ho.

A madeira sí que pot afectar més de ple I allí els vents sí que poden deixar ràfegues de més de 80 km/h i pluges de vora 100 mm

Entrem a casa nostra i res a veure amb el que esta passant altres llocs del món,sí que en aquests moments tenim nuvolositat abundant que serà la protagonista de tot el cap de setmana.

El dia de hui inclús aquesta nuvolositat pot deixar alguna pluja però coses de molt poca importància. Les temperatures es mantenen tant el cap de setmana com els pròxims dies.

PREVISIÓ LLARG TERMINI

Pareix que cap a últims de setmana una massa d’aire més freda faria baixar les temperatures, això és el més important que es veu a aquestes hores. També cap la possibilitat que de cara la setmana que ve l’Anticicló ens volguera abandonar.

Vaig informant.

CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON ????⌚⛈????⚽️⚾️????? PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT ??????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando