Per Nando

14/11/2020

LA GROSSA LA TENEN AL OCEÀ PACÍFIC.

Meteo

Destacats

Cel que continúa molt nuvolos a casa nostra,alguns plugims també tenim,però res amb importància.

PREOCUPACIÓ A VIETNAM

Les pròximes hores van a ser molt crítiques aquella zona i es que el Tifó Vamco esta deixant la seua empremta sobre Vietnam després de deixar almenys 52 morts a Filipines,de moment no tenim imatges i només les tingam vos les remitiré.

Aquesta nit vos informaré de l’última hora. Per als que encara no ho sabeu tinc creat un canal també a YouTube on seguirem també els temporals. Subscriviu-vos en aquest enllaç

https://www.youtube.com/channel/UCP1sf8Sn8Q4GuqmiFzIivJA

CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON ????⌚⛈????⚽️⚾️????? PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT ??????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando