Per Nando

12/11/2020

TIFÓ VAMCO,HURACÀ TETHA I ANTICICLÒ PENINSULAR.

Meteo

Destacats

Mentre el Tifó Vamco fa de les seues a les Filipines, a les Canàries esperen el Diumenge el pas de la tempesta tropical Tetha.

L’huracà Tetha s’espera que afecte al oest de les Canàries el pròxim Diumenge

No esperem que siga una situació massa delicada doncs aplegarà com a tempesta tropical i només afectarà la part més oest amb vents que poden ser superiors als 70 km/h i pluges localment fortes, situació que com he dit seguiré diàriament.

ANTICICLÒ A CASA NOSTRA.

De moment l’anticicló Açoria sens tirara al damunt la pròxima setmana on almenys ens esperen 10 dies d’estabilitat, tant collidors del cacki, com els que tingueu que anar a fer olives,etc. aprofiteu els pròxims dies de bonança per si de cas.

Bona nit i fins demà ?

CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON ????⌚⛈????⚽️⚾️????? PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT ????????
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando